sâmbătă, 6 martie 2010

WTFFFF.... iarna iar?

Meniul de azi : Povesti nemuritoare
1. "Era marti 2 martie , ERA CALD! gen mijloc/sfarsit de primavara. Atunci simteai aerul ala de primavara de soare , era ceva foarte fain. Vremea aceea , numai ea , iti dadea senzatia de bine , chiar daca erai obosit dupa scoala , bolnav sau suparat dintr-un anumit motiv , ea te facea sa te simti bine. "
"Era vineri 5 martie , ERA FRIG! gen inceput/mijloc de iarna. Atunci simteai aerul rece care-ti intra in plamani si te sufoca si cu siguranta nu era fain. Vremea aceea iti dadea o senzatie de monotonie , bolnaviciune , plictiseala , rutina[scoala iar] etc.... "
CONCLUZIE:   IARNA=SHIT<=>VREME DE CACAT=SHIT
2. Stii senzatia aia cand mergi pe strada intr-o anumita locatie sau doar te plimbi si ai castile in urechi , asculti ceva chilleala esti singur pe strada si te simti asa super bine ca si cum ai fi singur in univers?
sau senzatia aia cand asculti ceva hardcore si te uiti urat la un tigan , scuipi in fata unui cretin , treci pe trecerea de pietoni mergand asa elegant ca sa te injure soferii care asteapta?
Senzatii gen sunt deseori vazute in filme. De exemplu eu cand eram mic si ma uitam la vreun film , vedeam acolo un tip mergand pe strada cautand ceva si pe fundal era o melodie asa specifica sau altcineva conducand rapid pe autostrada , intrecandu-se cu cineva sau batandu-se cu cineva. Ziceam in gandul meu "mama ce tare trebuie sa fie sa fii in pielea acelui actor" Dar acum? Acum stiu ca actorii joaca doar; interpreteaza , muzica nu o aud cand joaca , muzica e pusa pe fundal dupa filmari. Totul e doar de efect sa nu fie plictisitor filmu sau scena respectiva.
Pai eu......muzica? Unii zic "ascult muzica in timpul liber , sa ma relaxez , cand sunt nervos etc...."
Muzica ascult tot timpul. Nu am o stare anumita cand vreau sa ascult muzica. Muzica e ca aerul[necesar organismului etc etc....] Cine nu crede asta si nu stie cu siguranta ca muzica nu e asa doar un entertainment e un artist , un muzician[pentru mine].
P.S: Nu esti artist/muzician daca esti: tigan/manelist/cocalar/.........[pentru mine]
Mi-a spus cineva odata ca a auzit un tigan cum canta la orga. "Era destul de bun , adica da canta manele dar daca ii dadeai o melodie sa o asculte dupa 10 min ti-o canta la orga[binenteles manea, nu cred ca stie ala cei ala solo la clape facut de children of bodom]"

















Te-ai plictisit?   Imi cer scuze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu